JHN Creatives

Acne

Acne is een van de meest algemeen voorkomende aandoeningen bij de mens. Het is een ontsteking van de talgklieren van de huid. Iedereen heeft er in meer of mindere mate last van (gehad). Hoewel heel ‘‘gewoon’’ wat betreft voorkomen wordt het door de patient ervaren als zeer hinderlijk en cosmetisch storend. Gelukkig zijn er verschillende manieren om acne ( thuis of in de salon) te behandelen.

Acne Treatment – Anti Androgene Aanpak

Acne kan op een normale en op een intensievere manier behandeld worden. De laatste is vooral van toepassing op de hardnekkige acnehuid. Rejuvi Laboratory heeft revolutionaire producten ontwikkelt voor de behandeling tegen acne. Deze Acne Treatment bevat alpha-hydroxy zuren (AHA’s), ureum peroxide en (plantaardige) salicylzuur waarmee de aangedane huid gereinigd wordt inclusief de micro-comedonen.

Een overmatige productie van mannelijke hormonen produceren een teveel aan talg, welke de poriën kan verstoppen en zo acne en puisten veroorzaakt.

Acne Treatment remt effectief dit teveel aan hormonen door een speciale combinatie van organische zuren, zink en vitaminen. Deze anti-androgene aanpak is het geheim van het succes van deze behandeling. Deze meervoudige aanpak maakt deze behandeling veel krachtiger en effectiever dan menig andere acne behandeling.

Tough Acne Treatment – Anti Androgene Aanpak

Deze innovatieve en effectieve behandeling tegen acne is bedoeld voor de hardnekkige acnehuid die op andere acne behandelingen niet voldoende heeft gereageerd. Deze behandeling heeft al vele successen geboekt. Probeer altijd eerst de Acne Treatment voordat u deze behandeling kiest.

Professionele Instituutmethoden

Bovenstaande behandelingen zijn professionele instituutmethoden. In onze salon krijgt u een gedegen advies. Instituutbehandelingen zijn intensiever dan thuisverzorgingsproducten. De concentraties van de producten liggen veel hoger en wij als specialist kennen uw huidprobleem. Wij adviseren u een thuisverzorgingsprogramma dat nodig is voor een optimaal resultaat!

Rejuvi behandelingen zijn geen standaardbehandelingen maar intensieve behandelingen die een precieze nazorg eisen. Deze combinatie geeft een verbluffend resultaat!