JHN Creatives

Green Peel (Aziatische Peeling)

Als u uw mooie huid wilt terugkrijgen en deze tot op hoge leeftijd wilt behouden, dan is de Green Peel (Aziatische peeling) een uitstekend hulpmiddel. Deze behandeling wordt uitgevoerd door onze ervaren huidspecialisten en is geheel zonder risico's mits vakkundig uitgevoerd. Bij Bergman Beauty Clinics kunt u kiezen voor de Green Peel (Aziatische peeling) op kruidenbasis. Door het gebruik van effectieve ingrediƫnten uit de natuur wordt op een natuurlijke wijze een uitstekend resultaat geboekt.

Het uit kruiden, algen, mineralen, enzymen en vitamines bestaande Green Peel kruidenmengsel wordt bij de behandeling door een speciaal opgeleide Bergman huidspecialisten op een vakkundige manier ingemasseerd.

Daarbij ontstaat een zachte peeling van de bovenste huidlagen met de microdeeltjes die aan kruiden eigen zijn. Hierdoor wordt de groeizone van de huid voor de vorming van nieuwe cellen gestimuleerd. De huid wordt sterk doorbloed en daardoor verbetert de stofwisseling en de zuurstofvoorziening van de cellen.

Dit geeft een onmiddellijk zichtbaar behandelingsresultaat!

De kruidenpeelingkuur kan, afhankelijk van de aanwezige huidproblemen, zonder schadelijke bijwerkingen meermaals herhaald worden.

Voor structurele huidverbetering adviseren wij minimaal vier tot tien behandelingen met tussenpozen van minimaal 4 weken. De behandeling is intensiever dan de Megapeel peeling, omdat de huid een natuurlijk vervellingsproces ondergaat, dat drie tot vijf dagen duurt. Na vijf tot zeven dagen volgt er een nabehandeling.

Effecten van de Green Peel peeling:
-verbeterd de doorbloeding van de huid
-stimuleert nieuwe celvorming
-regenereert de epidermis
-vlakt de huidplooien uit
-verbetert de huid van kleur en textuur
-maakt littekens gladder
-verkleint grote poriƫn
-vermindert folliculaire hyperkeratosen
-remt ontstaan van comedonen
-vermindert huidonzuiverheden