JHN Creatives

Neoderma Peeling

De Neoderma Biopeeling wordt toegepast bij de volgende aandoeningen:

-acné
-rosacea
-onzuivere, vette huid
-grove porien
-pigmentvlekken
-verslapte, slecht doorbloede huid
-rimpels

De Neoderma Biopeeling, evenals de andere Neoderma producten, zijn gebaseerd op de werking van verschillende kruidencocktails en perfluorcarbon. Het is de meest geavanceerde vorm van kruidentherapie voor de huid. De biopeeling is ontwikkeld door een dermatoloog en wordt uitsluitend in de betere schoonheidsinstituten uitgevoerd door speciaal daarvoor geschoolde schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten. Als geen andere peeling heeft de Neoderma Biopeeling geen bijwerkingen. Omdat de peeling puur natuurlijk is, is deze niet agressief. De klant hoeft er dus niet voor thuis te blijven. De behandeling is geschikt voor alle huidtypen, zowel voor vrouwen als voor mannen. Is speciaal geschikt voor de donkere, gevoelige allergische en dunne couperose huid.

NEODERMA Chinese kruiden peeling is geschikt voor het behandelen van alle huidtypen.


Zowel voor vrouwen als mannen, ook voor de donkere gevoelige, allergische en dunne, couperose huid.
De behandeling kan natuurlijk ook op het lichaam worden toegepast.

De Chinese peeling is zeer effectief voor het behandelen van:

-acne en rosacea
-onzuivere vette huid met meeeters
-littekens
-pigmentvlekken, bruine en rode vlekken die ontstaan zijn door diepe ontstekingen, sproeten, zwangerschapsmasker en ouderdomsvlekken
verslapte, slecht doorbloede (rokers)huid en rimpels
-grove poriën
-striae, cellulite
-ingegroeide haren
-gerstekorrels
-preventief geschikt voor alle huidtypen
-100% KRUIDEN 100% EFFECTIEF

Behandeling:

De behandeling is gebaseerd op de werking van perfluorcarbon en verschillende kruiden: Chinese kruiden van de familie fytoplancton (algen), melisse, peperita extract, goudsbloem, kamille en duizendblad. De kruiden worden voorzichtig in de gereinigde huid gemasseerd. Daarna volgt een crememasker waarna de behandeling wordt afgesloten met aangepaste huidverzorging. Gedurende 12-24 uur na de behandeling voelt de klant meestal een lichte prikkeling op de behandelde huiddelen en is soms een sterke doorbloeding zichtbaar. Bij de behandeling van acné kan zich een ‘explosie’ van puistjes voordoen, één tot enkele dagen na de behandeling. De behandeling kan eindeloos worden herhaald. Een lichte schilfering van de huid is normaal. Wel voelt de huid de vierde dag na de behandeling droog en strak aan. De behandeling werkt nog tien dagen in de huid door.

Toepassing:

Omdat de Neoderma Biopeeling de celdeling doet versnellen, wordt het metabolisme van de huid en de productie van collageen gestimuleerd. De peeling heeft een therapeutische en verjongende werking en geen van de huidlagen wordt aangetast. Dus zeer geschikt voor de verslapte, slecht doorbloede huid. Toepasbaar als eenmalige behandeling of als minikuur (3 maal binnen 10 dagen). In geval van een gevoelige huid échter éénmaal per week, tot het gewenst resultaat is bereikt. Na de behandeling komen veel afvalstoffen vrij. Om deze af te voeren adviseren wij elk uur een glas water te drinken. Bovendien worden alle huidfuncties genormaliseerd. Uniek is dat met de peeling 3 á 4 huidproblemen in één keer behandeld kunnen worden en dat de peeling het hele jaar door toegepast kan worden. U kunt gewoon even in de zon, maar mét een sun block. Na de behandeling is het beter gedurende één week niet onder de zonnebank te gaan, wegens gevaar voor uitdroging van de huid. Gebruik de aangepaste huidverzorgingsprodukten, deze ondersteunen de behandeling.