JHN Creatives

Permanente make-up

Permanente make-up geeft je gedurende lange tijd het plezier van er altijd verzorgd uit te zien, je s’ morgens niet zo naakt te voelen als je in spiegel kijkt en je behoorlijk wat tijd te besparen met het opmaken of schminken. Je wordt niet meer zo geconfronteerd met je onvolmaaktheden en je voelt je altijd zeker van je uiterlijk, je hoeft je immers tijdens sporten, zwemmen, zweten nooit meer zorgen te maken dat je eye-liner enkel nog een zwarte vlek is die onder je oog zweeft of dat je nog maar met een halve wenkbrauw rondloopt.

Vaak willen mensen wel een lijntje boven de ogen, maar geven ze het op doordat hun hand niet zo vast is of ze een bril dragen en ze het eigenlijk niet meer zo goed kunnen zien. En wie vindt het leuk om elke ochtend weer te proberen een paar gelijke wenkbrauwen met een perfecte wenkbrauwlijn te tekenen ?

Wenkbrauwen
Haistrokes – Fill-ins : Bij wenkbrauwen zijn er veel mogelijkheden. Het voller maken, het corrigeren van optisch ongelijke of beschadigde wenkbrauwen. Ook geschikt voor mensen met Alopetia Areata, of na chemo, enz. Door wenkbrauwen niet te donker te maken zult u na de eerste keer direct blij zijn met het resultaat.

Eyeliner boven en onder worden altijd eerst tussen de wimperharen door gepigmenteerd. Dit is voor mij een standaard procedure. Uw ogen worden op deze manier sprekender. Daarna bij de tweede behandeling kan de eyeliner altijd voller, langer of breder gemaakt worden.

Lipcontour om de lippen meer expressie te geven of een lipcontour met shade, zodat het net lijkt of u een mooi potloodlijntje heeft. Deze techniek biedt ook de mogelijkheid de lippen op natuurlijke wijze voller te laten lijken zonder fillers. Full lips is het volledig inkleuren van de lippen.

Wat zijn Hairstrokes?

De technieken die ik hanteer bij wenkbrauwen is de zg. haartjes methode. Ik plaats in de eerste behandeling altijd minuscuul dunne lijntjes, tussen de eigen haren door, zodat er een natuurlijke uitstraling en een expresiever uiterlijk ontstaat . Deze methode is bijzonder geschikt voor mensen die Alopecia Areata hebben, of door andere oorzaken waarbij geen haargroei meer is. Ook voor oneffenheden in de wenkbrauw door bv. litekens, piercing of haar verlies, kunt u de balans in de natuurlijke vorm weer terug brengen. Hairstrokes is de meest veilige manier om een wenkbrauw mooi te maken en te houden. Ik werk altijd met zachte tinten. Ik begin liever te licht dan te donker. In de tweede behandeling kan de kleur aangepast worden door deze donkerder te maken of eventueel te combineren met een andere tint, zodat er een gemeleerde haarkleuring onstaat.

Ik werk volgens de hygiënerichtlijnen voor tatoeage/permanent make-up. Ik ben in het bezit van een vergunning goedkeuringsrapport GGD op alle locaties waar ik werkzaam ben.