JHN Creatives

Pigmentvlekken

Voor het behandelen van pigmentvlekken, hebben wij, afhankelijk van de pigmentatievorm, verschillende behandel mogelijkheden. voor kleine pigmentverkleuringen in het gelaat, o.a. bij zwangerschapsmasker, is er de whitening treatment , waarbij we gebruik maken van de cosmeceuticals van Rejuvi. dit valt onder de huidverbeterende behandelingen. Zie ook Whitening Treatment.

WHITENING TREATMENT

De Skin Whitening Treatment is een behandeling voor de huid met grote(re) pigmentvlekken. Ook b.v. het zwangerschapsmasker kan met deze behandeling verbeterd worden.

Deze behandeling combineert de Lightening Treatment, Fruit Complex en Whitening Formula om een synergetisch effect te verkrijgen. Het effect is een verbetering van de huidtint en pigmentatieproblemen als ook donkere kringen onder de ogen. Dit is een van de meest effectieve en professionele behandelingen die er vandaag de dag verkrijgbaar zijn. Het is geen blekende behandeling.

Redenen waarom deze behandeling zo succesvol is, zijn: - de aanmaak van melanine wordt vertraagd doordat de tyrosinase activiteit verminderd is
- door o.a. een speciaal tarwekiemextract wordt het ontstaan van melanine veranderd; er wordt de lichtere kleur pigment pheomelanine gevormd.
Deze behandeling kan elke of om de week worden toegepast. Thuisbehandeling is noodzakelijk om een goed resultaat te verkrijgen en te behouden.

Resultaatfoto’s Voor en na de behandelingen

De Rejuvi Huid Behandelingen
-Gentle Milk Peel Treatment
-Deep milk Treatment
-Skin Whitening Treatment
-Acne Treatment
-Lifting Treatment
-Anti Aging Treatment
-Nourishing Treatment

Gentle Milk Peel Treatment, behandeling rimpeltjes en teint

De Milk Peel (Peeling Formula) bevat extracten van natuurlijke melkzuur (lactic acid), papaine (enzyme van de papaya), salicylzuur (van planten) en een speciale manier om de doordringbaarheid te controleren. Deze Milk Peel behandeling biedt een veilige vervellingsproces zonder de neven-effecten die vaak gepaard gaan met phenol en TCA peelingen.

Rejuvi Gentle Melkzuur Peeling behandeling is een unieke methode voor een uitstekende verbetering van de huid zonder een zichtbare vervelling van de huid. Hij combineert het Rejuvi Fruit Complex en de Rejuvi Peeling Formula, voor een aanmerkelijk beter resultaat dan met alfa-hydroxylzuren (AHA’s).

Een verbeterde elasticiteit, zelfs een verbeterde teint en een vermindering van rimpels zijn duidelijke positieve resultaten van deze behandeling. Het wordt aangeraden deze behandeling één maal per week uit te voeren, voor de donkere huid om de week. Een behandelingsperiode beslaat meestal 4 achtereenvolgende behandelingen. Thuisverzorgingsprogramma moet nauwkeurig worden opgevolgd.

Deep Milk Peel Treatment, behandeling rimpels en littekens

Peeling Formula wordt ook gebruikt om een diepere en zichtbare peeling te verkrijgen. Deze behandeling peelt duidelijk meer lagen van de huid dan de Gentle Milk Peel. Hierdoor is deze behandeling zeer geschikt voor hardnekkige huidproblemen als acne littekens, diepere groeven of kuiltjes (‘pokdalig’) in de huid, grotere hyper-gepigmenteerde huiddelen.

Deep Milk Peel is een krachtige esthetisch middel voor hardnekkige huidproblemen. Deep Milk Peel kan op het gehele gezicht (behalve ogen) gebruikt worden of andere specifieke probleemgebieden. Het is niet geschikt voor de dunne en gevoelige huid.

Er moet een precieze huidanalyse worden gemaakt. De klant moet heel goed worden voorgelicht over de nabehandeling thuis. Deze behandeling niet in de zomer uitvoeren (teveel sterk zonlicht). Normaal gesproken mag deze behandeling niet meer dan eens per half jaar worden uitgevoerd. Alleen bij ernstige problemen als de ‘pokdalige’ dikke huid en de huid met erge acne littekens mag de behandeling eens per maand worden toegepast. Er zijn dan meestal een paar behandelingen nodig.

In verband met de activiteit van de melanocyten is er een mogelijk risico voor de Aziatische huid en de donkere huid. Pas Deep Milk Peel zo min mogelijk toe op Aziatische huidtypen. Moet dit echter wel dan moet er veel voorzorg worden getroffen betreffende zonbescherming.
Thuisverzorgingsadvies is zeer belangrijk.

Resultaatfoto’s Voor en na de behandelingen

Whitening Treatment, behandeling overpigmentatie De Skin Whitening Treatment is een behandeling voor de huid met grote(re) pigmentvlekken. Ook b.v. het zwangerschapsmasker kan met deze behandeling verbeterd worden. Deze behandeling combineert de Lightening Treatment, Fruit Complex en Whitening Formula om een synergetisch effect te verkrijgen. Het effect is een verbetering van de huidtint en pigmentatieproblemen als ook donkere kringen onder de ogen. Dit is een van de meest effectieve en professionele behandelingen die er vandaag de dag verkrijgbaar zijn. Het is geen blekende behandeling.

Redenen waarom deze behandeling zo succesvol is, zijn: -de aanmaak van melanine wordt vertraagd doordat de tyrosinase activiteit verminderd is -door o.a. een speciaal tarwekiemextract wordt het ontstaan van melanine veranderd; er wordt de lichtere kleur pigment pheomelanine gevormd. -Deze behandeling kan elke of om de week worden toegepast. Thuisbehandeling is noodzakelijk om een goed resultaat te verkrijgen en te behouden